Îndrăgitul actor Bruce Willis are probleme tot mai mari!

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se degradează pe zi ce trece. Actorul suferă de o boală fără leac

Starea de sănătate a actorului care va împlini chiar duminică 68 de ani se deteriorează „foarte rapid”, scrie presa străină, în special publicaţiile spaniole Emol şi Marca.

După ce fusese diagnosticat iniţial cu afazie (o tulburare a vorbirii care afectează exprimarea sau înțelegerea limbajului vorbit sau scris, rezultată, de obicei, în urma unor leziuni dobândite ale creierului), s-a aflat ulterior, chiar din partea familiei sale, că Bruce Willis suferă, de fapt, de demență frontotemporală.

Din păcate, surse apropiate de familia acestuia au dezvăluit că Bruce Willis abia mai poate purta o conversație și nu mai reuşeşte aproape deloc să citească şi să scrie.

Iubitul actor nu şi-ar mai recunoaşte deloc mama, din cauza bolii de care suferă, iar starea de degradare rapidă îi provoacă şi dese comportamente agresive, notează CNews.

Demența frontotemporală de care suferă Bruce Willis nu poate fi tratată, fiind vorba despre o boală degenerativă, iar familia sa nu-şi mai doreşte decât ca el să poată duce acum o „viaţă demnă”.

Această afecţiune este una dintre cele mai frecvente forme de demență la persoane care nu au împlinit încă 60 de ani. Anual sunt raportate circa 1 milion de noi cazuri la nivel mondial și, din păcate, ca la orice boală degenerativă, distrugerile sunt ireversibile.

Mesajul soţiei lui Bruce Willis pentru paparazzi care îl hărţuiesc pe actor

Cu câteva zile în urmă, soția lui Bruce Willis a publicat pe contul ei de Instagram un clip video în care le cere paparazzilor să nu mai strige după actor.

Aceasta a povestit despre un incident recent în care fotografii au încercat să vorbească cu cunoscutul actor, în timp ce acesta s-a întâlnit cu câțiva prieteni la o cafea. Incidentul a avut loc în Santa Monica.

„Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea. (…)

Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Rămâneţi în spaţiul vostru. (…)

Ştiu că aceasta este treaba voastră, dar poate fi doar dacă rămâi în spaţiul tău. Te rog să nu ţipi la soţul meu, întrebându-l cum se simte.

Nu faceţi asta. Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă”, a precizat soţia lui Bruce Willis, Emma Hemming Willis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)