Noi proceduri în cazul presupusei crime din Caracal. Autoritățile reiau pașii făcuți ieri, când nu au reușit să descopere mare lucru, în afară de câteva resturi animale aflate în lacul din apropierea casei suspectului principal. De altfel, presupusul crimina, Gheorghe Dincă,  refuză în continuare să recunoască ceva, motiv pentru care va fi dus și astăzi la locul unde există indicii că s-ar fi produs fapta.

Scafandrii vor relua astăzi și căutările pe lac, după cum informează Mediafax citat de stiripesurse.

Sute de oameni s-au strâns sâmbătă în fața casei suspectului huiduind anchetatorii pentru modul în care au acțional și pe Gheorghe Dincă.

Alexandra, o fată de 15 ani din Caracal,  este dispărută de miercuri, iar joi a reușit să sune de trei ori la 112, unde a anunțat că a fost sechestrată și violată. Polițiștii au ajuns după 19 ore la locația suspectului, acuzând STS că a dat date greșite privind localizarea și că nu au avut mandat să intre. Pe de altă parte, într-un raport al procurorului de caz se arată că mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar polițiștii au acționat la 6.00 dimineața pentru că nu era echipă la muncă.