Tragedie cumplită în România. Jurnalistul Florin Condurăţeanu s-a stins din viaţă. Acesta a suferit un şoc cardio respirator care i-a curmat viaţa.

Florin Condurăţeanu a murit

Doliu uriaş în România. Cunoscutul jurnalist şi om de televiziune, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. Vestea a fost dată de către Mihai Gâdea, în direct la Antena 3, la emisiunea Sinteza Zilei. Florin Condurăţeanu avea 71 de ani şi a rămas în mintea publicului pentru analizele pe care le făcea în direct la TV pe toate domeniile de activitate.

„Noi am aflat în jurul orei 8 şi ceva. Îmi e foarte greu să vorbesc în seara asta. Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață.

Mihai Gâdea, cu ochii în lacrimi

De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu.

În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară”, a spus Mihai Gâdea, cu ochii în lacrimi, atunci când a prezentat tragica veste.

Florin Condurăţeanu, emisiuni în domeniul medical

În ultimii ani, Florin Condurățeanu se dedicase domeniului medical. Mai exact, acesta a realizat sute de emisiuni la mai multe posturi de televiziune pe teme de sănătate. În prima parte a carierei a fost și jurnalist sportiv. A fost însă invitat la mai multe televiziuni pentru a discuta despre cele mai importante evenimente ale zilei.

Drama lui Florin Condurăţeanu

Florin Condurăţeanu a avut o poveste de viaţă cutremurătoare. Părinţii lui au murit de tineri, la acelaşi spital, la o distanţă de 10 luni unul de celălalt.

„La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiar la Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia.

Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar, a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac.

Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo„, povestea Condurăţeanu la Antena Stars.