Blue Air anunță Orarul de Vară cu zeci de rute noi și reduceri spectaculoase de tarife. Compania a transportat peste 32 de milioane de pasageri în 16 ani de activitate.

2021 vine cu provocarea de a face uitat un 2020 în care toată industria transportului de pasageri pe cale aeriană a avut puternic de suferit.

Blue Air anunță Orarul de Vară cu zeci de rute noi. ”Să încercăm ceva nou”

Blue Air lansează campania ”Să incercam ceva nou/ Let’s Fly Somewhere New”, oferind o reducere de 35% la toate zborurile, pentru a veni in intampinarea asteptarilor pasagerilor sai pentru sezonul estival și pentru a-i inspira să exploreze spectaculoasele noi destinații incluse în programul de vară 2021 (28 martie – 30 octombrie 2021).

Oferta este valabilă în perioada 12-14 martie 2021, pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021.

Toate rezervările includ opțiunea de a schimba datele călătoriei o singură dată, in mod gratuit, plătind doar diferența de tarif, dacă este cazul.

Începând cu Orarul de Vară 21, Blue Air va introduce 20 de rute noi din București, 15 rute noi din Cluj, 2 rute noi din Bacău și 3 rute noi de la baza sa din Torino.

Noile destinații

Noile destinații incluse în programul de vară sunt următoarele:

Din Bucuresti: ​​ Atena, Barcelona, Bari, Birmingham, Bologna, Catania, Frankfurt, Glasgow, Heraklion, Lisabona, Madrid, Munchen, Mykonos, Olbia, Praga, Rodos, Roma Fiumicino, Torino, Viena, Zakynthos.

Din Cluj: ​​ Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra Heathrow, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Roma Fiumicino și Stuttgart.

Din Bacau: Atena, Larnaca.

Din Torino: Cagliari, Palermo, Olbia.

Compania operează avioane tip Boeing 737

Trebuie menționat că Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737.

În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.