Noul magazin Billa, situat pe strada Răscoala din 1907, are o suprafaţă de vânzare de 500 de metri pătraţi și peste 7.000 de produse în rafturi. Acesta este cel de-al treilea Billa din Constanţa.

“Strategia noastra de dezvoltare pentru anul 2013 continuă, dovadă fiind noul magazin pe care îl vom deschide luna aceasta (…) Constanţa fiind principalul centru economic din sud-estul României și un oraș cu un potențial ridicat de dezvoltare”, crede Sorana Georgia, directorul general al Billa România.

Reţeaua Billa din România numără în prezent 72 de magazine și peste 3.500 de angajaţi. Parte a grupului german Rewe, care operează şi reţeaua Penny Market, Billa a deschis primul supermarket din Bucureşti în 1999.

REWE International AG este liderul de piață în Austria pe sectorul de produse alimentare și de drogherie și unul dintre cei mai mari angajatori din țară. La nivel internațional REWE International AG, cu afaceri de peste 11 miliarde de euro,  are un număr total de 72.000 angajati care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine.

Principalii concurenţi pe segment sunt reţelele Mega Image (216 magazine), Profi (163) şi Carrefour Market (68).