Compania Bere Azuga a semnat un contract de franciza exclusiva pentru Romania cu producatorul german Konig Ludwig International. Acest contract prevede productia marcilor de bere Kaltenberg Pils si Kaltenberg Royal Lager, pentru o perioada de zece ani, cele doua marci urmand a fi lansate pe piata in luna mai 2009.

Pentru productia acestor marci, compania va face o investitie de doua milioane euro, care se va adauga la cele 20 de milioane de euro anuntate deja pentru cresterea capacitatii de productie a Berii Azuga si a apei plate. Personalul implicat in productie va fi scolarizat in Germania, iar intreg procesul de productie va fi monitorizat de specialistii companiei Konig Ludwig International. Materia prima va fi importata tot din Germania.

“Bere Azuga intra prin marca Kaltenberg pe segmentul super premium al pietei berii, oferind o bere care respecta intocmai legea puritatii, folosind numai ingrediente naturale. Intentionam ca in cinci ani sa avem o productie de peste 100.000 hectolitri”, a declarat Valerii Moraru, actionarul majoritar al Bere Azuga SA.

Sursa: Bere Azuga