Situație mai puțin plăcută la filiala din Cluj a Partidului Social Democrat (PSD), acolo unde mai multe membre ale partidului s-au luat la bătaie.

Ziardecluj.ro relatează că Evelina Milea (șefa TSD Cluj-Napoca) și Angela Sacaliș (secretar departamente PSD) se află într-un război cu Anca Ciubancan, consilier social-democrat.

Anca Ciubancan a mers la sediul PSD Cluj, acolo unde se află organizația municipală. Ea este cea care a transformat locația într-una decentă, pe banii ei.

De la ce a pornit bătaia?

Totuși, cele două membre ale PSD Cluj-Napoca menționate anterior o sfidează pe Anca Ciubancan de fiecare dată când o văd, iar de această dată ele au fost prinse fumând in interiorul sediului pe care chiar aceasta l-a făcut mai prietenos.

După ce le-a prins, consilierul social-democrat a dorit să le filmeze, motiv pentru care Evelina Milea și Angela Sacaliș au vrut să o scoată pe aceasta din clădire. Din păcate, momentul a fost departe de a fi unul decent, având în vedere că cele două s-au comportat într-un mod foarte urât.

Așa cum scrie sursa anterior citată, Evelina Milea a împins-o pe Anca Ciubancan, iar Angela Sacaliș a reușit să o dea pe aceasta afară pe ușă. La rândul ei, Anca Ciubancan i-a prins piciorul în ușă Angelei Sacaliș, care a împins-o și mai tare pe ”adversara” ei.

Aceasta din urmă a căzut și a dat cu capul de caldarâm, însă nici atunci Angela Sacaliș nu s-a potolit. Ea i-a dat câteva șuturi în burtă consilierei locale, un comportament nedemn de un om politic și mai ales de o femeie.

Anca Ciubancan a ajuns la UPU în urma altercației

Există surse care spun că Angela Sacaliș a fost internată la spital cu piciorul umflat, iar Anca Ciubancan a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgențe, acuzând dureri la cap și cu o coastă ruptă.

În același timp, secretarul executiv al PSD Cluj, Răzvan Ciortea, care ar fi trebuit să știe de această altercație, nu știa nimic.

Totodată, președintele interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a trimis un mesaj către sursa anterior citată în care spune că incidentul este unul regretabil și că va fi analizat. El mai spune că se vor lua și măsurile necesare, în timp ce Comisia de Etică va fi sesizată.