Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a spus vineri, la Antena 3, că procurorii care instrumentează cazul Caracal au condiționat accesul său la verificările din anchetă de semnarea unei declarații în care își asumă că nu va da informații publice din cercetări. Tonel Pop este de părere că gestul este fără precedent și că documentul seamănă cu un „rechizitoriu”. Avocatul a zis că nici acum nu a primit copie după acel referat.

„Am semnat actul pentru ca altfel mi se refuza participarea la actele procedurale. Au inventat un fel de rechizitoriu. Vor sa ne inchida gura”, a declarat Tonel Pop.

Decizia procurorilor ar putea să vină după ce recent, avocatul Luizei a vrut să se fotografieze într-un combinezon alb pentru a se fotografia. De asemenea,acesta a dat, joi, declarații despre monstrul din Caracal, după ce specialiștii au intat în telefoanele și laptopul criminalului.

Pop a susținut că anchetatorii au găsit mii de fotografii în aparatura luată din casa monstrului, iar specialiștii au rămas de-a dreptul șocați. Sunt fotografii cu conotații sexuale, a spus însă nu a precizat dacă, printre acestea, sunt și poze ale Alexandrei sau Luizei.

El a mai declarat că s-au găsit și fotografii cu anumite persoane, despre care Gheorghe Dincă va trebui să dea detalii. Anchetatorii au găsit mii de fotografii în aparatura luată din casa monstrului, iar specialiștii au rămas de-a dreptul șocați.