Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a decis, pentru a doua oara, decalarea termenului de depunere a ofertelor de cumparare a pachetului de actiuni detinut la S.C. AVIOANE CRAIOVA S.A. pentru data de 30 ianuarie 2009, ora 10.00.

Autoritatea a luat aceasta decizie ca urmare a solicitarii venite din partea unui potential investitor ce a achizitionat Dosarul de Prezentare, compania Alenia Aeronautica Italia.

Pana in prezent, au fost achizitionate doua Dosare de Prezentare de catre doi potentiali investitori, respectiv Alenia Aeronautica Italia si EPS Inc. Tinton Falls SUA, sucursala Bucuresti.

Documentele de participare se vor deschide in 30 ianuarie 2009, ora 12.00, la sediul AVAS din Bucuresti, in prezenta tuturor ofertantilor.

De asemenea, perioada de acces la Camera de date organizata la sediul  S.C. AVIOANE CRAIOVA S.A. se prelungeste pana in data de 29 ianuarie 2009, inclusiv.

Celelalte elemente ale anuntului de vanzare publicat in presa interna, cat si in cea internationala, in data de 20 octombrie 2008, raman neschimbate.