Al optulea hipermarket din reţea se va deschide mâine odată cu inaugurarea centrului comercial Maritimo din Constanţa, aflat în proprietatea austriecilor de la Immofinanz. Francezii au închiriat în cadrul mallului o suprafaţă de 12.000 mp şi vor oferi o gamă de 50.000 de produse.
„În planul de dezvoltare, ne propunem să dublăm reţeaua de magazine, pentru a ajunge la 14 hipermarketuri în 2014, în baza unui buget de investiţii de 150 mil. euro. Suntem o companie tânără, dar avem încredere în meseria noastră, în echipele noastre şi în dezvoltarea viitoare a României“, a declarat Patrick Espasa, directorul general al Auchan România.
Compania are la nivel local 3.900 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 1,7 mld. lei pe 2010. Retailerul a vândut anul trecut 362 milioane de articole.

Următorul hipermarket Auchan va fi inaugurat în Craiova, în cadrul mallului Electroputere Park, unde dispune de 10.700 mp. Compania este prezentă în Bucureşti cu două magazine şi câte unul în Piteşti, Târgu-Mureş, Cluj-Napoca, Suceava şi Timişoara.