De pildă, Céline Dion, atunci când a fost întrebată dacă şi-a închipuit vreodată, la începutul carierei, că va vinde milioane de discuri şi că va cânta în faţa a zeci de mii de persoane în fiecare săptămână, a răspuns că nu a fost luată prin surprindere de aceste lucruri, întrucât şi le imaginase pe toate de la vârsta de 5 ani. Prin urmare, oricine poate deveni un învingător dacă se vede pe sine în această postură şi dacă are atitudinea potrivită.
Este dimineaţă şi tocmai v-aţi trezit. Cum simţiţi ziua care va urma? Oftaţi din greu la gândul că iar o luaţi de la capăt sau vă cuprinde entuziasmul în faţa unor noi provocări? Nu suntem toţi la fel, e adevărat, dar cei care reuşesc să cultive optimismul şi încrederea sunt aceia care se bucură de succes în viaţă. Autorul cărţii „Atitudinea este totul”, Jeff Keller, a descoperit acest secret la vârsta de 30 de ani. Într-o bună zi, s-a trezit nemulţumit de viaţa sa, deşi practica avocatura, avea o familie fericită, era sănătos şi, aparent, totul se desfăşura conform propriilor sale alegeri. Totuşi, entuziasmul şi sentimentul de împlinire îi lipseau cu desăvârşire. Acesta a fost momentul de cotitură, momentul în care Jeff Keller şi-a dat seama că „atitudinea este totul“. Pornind de la acest adevăr, a reuşit să-şi schimbe propria viaţă, iar mai apoi, şi vieţile multor altor oameni. Strategia pe care a folosit-o se află în paginile volumului apărut la Curtea Veche Publishing şi porneşte de la trei cuvinte-cheie, care sunt prezentate în cadrul celor trei părţi din care acesta este format. Aceste trei cuvinte-cheie sunt: gândeşte, vorbeşte, acţionează, fiind dezvoltate prin intermediul a 12 lecţii despre atitudine şi succes.
Keller a redactat, timp de 14 ani, un buletin informativ intitulat Attitude is Everything Newsletter, care a primit aprecieri favorabile din partea unor autori renumiţi în domeniu, precum Zig Ziglar şi dr Norman Vincent Peale. De asemenea, este iniţiatorul unei publicaţii lunare intitulate The Monthly Motivator, care are rolul de a consolida atitudinea pozitivă şi principiile succesului. Aceste două publicaţii au ghidat mii de oameni în demersul de a-şi explora potenţialul şi de a-şi depăşi limitele. Mai mult, Keller a creat un program video intitulat Your Path to Greatness, dar şi un program audio cunoscut sub numele de Success from Soup to Nuts. Articolele scrise de el au apărut atât în presa americană, cât şi în cea internaţională.