Victor Ponta a răbufnit, în acest weekend, pe pagina sa de socializare și a lansat un atac de o duritate fără precedent la adresa liderilor PSD Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. Nici conducerea Aeroportului Otopeni nu a scăpat de comentariile critice ale lui Ponta.

“Nu vremea – ci PROSTIA , incompetența, delasarea și clientelismul provoacă haos! Șefii numiți de noul Guvern la Aeroportul Otopeni nu știau că în România ”iarna nu e ca vara”? Sau nu îi interesează – Dragnea și Valcov zboară cu avioane private de la terminalul VIP ! Toți profesioniștii sunt dați la o parte – ei sunt înlocuiți cu slugi obediente, parteneri de hoții și dosare penale și fete din “Haremul” de la Slatina!

Conducerea Aeroportului Otopeni a fost numită pe aceleași criterii de Incompetență ca și Dăncilă, Andrușca, fetele lui Vâlcov de la ANAF și Casa Națională de Sănătate

Aeroportul Otopeni a rămas în anul 2019 cu O SINGURĂ mașină de degivrare – în mod normal procedura la un avion durează peste o jumătate de oră; dar avioanele sunt programate la decolare din 10 în 10 minute! Deci nu vremea e problema – ci prostia și incompetența ! Dacă primea TELDRUM contractul de degivrare sigur apăreau 10 mașini, nu?

În această dimineață am fost toți urcați în avioanele care plecau în jurul orei 8 și stăm pe pista uitându-ne unii la alții / la 9.45 am fost anunțati că singura mașină de degivrare a rămas fără substanțele pe care trebuie sa le răspandească pe corpul avionului – și a plecat să realimenteze!!! Nu vremea e problema – ci prostia și incompetența!

Tot anunță la presă că se pleaca cu întârzieri de 50 de minute! De la 8 la 10 sunt 50 de minute? Sau ați făcut toți școala în același loc cu Viorica?

Unii (mai norocoși) vor ajunge la destinație cu 2-3-4 ore întârziere/alții însă pierd zborurile de legătură, programul de weekend, bani și nervi! Iar șefii de la Otopeni sunt liniștiți – Dragnea și Vâlcov zboara cu avioane private care sunt degivrate imediat!

 

După ce îi lăsăm să distruga ANAF, Casa Națională de Sănatate, Aeroportul Otopeni, TAROM, Banca Transilvania, Compania Energetica Oltenia și multe multe altele – ei pleacă în Brazilia cu milioanele și noi rămânem aici să plătim nota!”, a comentat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Aeronavele care decolează din București, sâmbătă, pot înregistra întârzieri de 40-50 de minute, a informat Compania Națională de Aeroporturi București (CNAB). „Stratul de gheață depus pe aeronave se îndepărtează prin degivrare, care se efectuează cu pasagerii la bord, chiar înainte de decolare. Acesta este motivul pentru care apar întârzieri la decolare de 40-50 minute”, au explicat reprezentanții CNAB. Având în vedere că fenomenul de freezing rain afectează și șoselele, Compania de Aeroporturi le-a recomandat pasagerilor să-și ia toate măsurile pentru a ajunge în siguranță și la timp la aeroport.