Netbook-ul EeePC 1005 HGO cu modem 3G+ încorporat este disponibil, de astăzi, la ofertă în magazinul online, iar în scurt timp va putea fi achiziţionat şi din magazinele Orange, conform operatorului telecom.

ASUS EeePC 1005 HGO cântăreşte mai puţin de 1,5 kg şi are un ecran LED de 10,1 inch cu un consum de energie optimizat, ceea ce îi conferă bateriei autonomie de până la 8,5 ore şi utilizatorului mai multă mobilitate.

Noul model funcţionează pe baza unui procesor Intel Atom N280, cu memorie de 1GB şi hard disk de 160 GB. În plus, laptopul ASUS EeePC 1005 HGO este dotat cu o cameră web încorporată, cu o rezoluţie de 1,3 megapixeli.

„Ne aşteptăm ca până la sfârşitul anului să înregistrăm o evoluţie a acestui tip de produs, în special datorită dimensiunilor mici şi autonomiei mari de funcţionare. Aceste calităţi, alături de libertatea de mişcare pe care o conferă Internetul mobil, fac din mini-laptopuri produse dorite de tot mai mulţi români”, a declarat Tudor Juravlea, Product Manager Orange România.

Mini-laptopul EeePC 1005 HGO poate fi cumpărat cu preţuri începând de la 269 de euro, TVA inclus, împreună cu unul dintre abonamentele Home&Office Pack sau Internet Unlimited Home, respectiv Internet Unlimited Home Plus, pe o perioadă de 24 de luni.

SURSA: Orange