Asesoft Distribution, companie care activează pe piaţa locală de distribuţie IT, anunţă încheierea parteneriatului strategic cu Lexmark International, prin care devine distribuitor oficial al produselor companiei în România.

Beneficiile aduse clienţilor Asesoft prin acest parteneriat constau în suportul tehnic şi comercial pentru diverse proiecte, livrarea rapidă din stoc a celor mai uzuale produse, aprovizionarea la comandă cu orice produs din portofoliul Lexmark, precum şi posibilitatea de a participa la programele pentru parteneri dezvoltate de Lexmark.

„Semnarea parteneriatului cu Lexmark, vine ca parte a strategiei de extindere a gamei de produse şi de consolidare a poziţiei noastre pe piaţa de profil din România. Împreună, vom urmări să facilităm accesul clienţilor la tehnologiile proprietare Lexmark,” a declarat Răzvan Ziemba, director executiv Asesoft Distribution.

Pe lângă serviciile inerente statutului de partener şi accesul la canalul de distribuţie, Asesoft Distribution va asigura pentru Lexmark şi suportul logistic necesar: transport gratuit oriunde in ţară, soluţii flexibile de finanţare, soluţionare rapidă a service-ului, stoc şi termene de livrare mici.

„Prin parteneriatul cu Asesoft Distribution ne vom mări gradul de acoperire a pieţei autohtone şi vom creşte disponibilitatea produselor Lexmark către utilizatorii casnici  şi către companii”, a declarat Daniel Ştefan, CGM Lexmark România.