Autoturismul BMW 720Li se află în stare excelentă şi poate atinge viteza de 250 km/h, având un motor V12 de 5972 cmc şi 439 CP. În plus, are toate sistemele de siguranţă şi confort, inclusiv sistem de navigaţie, televizor, frigider, iar preţul de pornire este de 12.000 euro, potrivit Agerpres.

Monopostul Ferrari F399 nu rulează pe şosea deşi este în stare excelentă. Acesta este construit pe un şasiu de carbon, având o greutate de 606 kg, lungimea de 4,38 m şi înălţimea de numai 96 cm. Monopostul dispune de toate elementele de suspensie, roţi independente cu bare stabilizatoare activate de tiranţi, sistem de frânare, de asemenea, independent pe fiecare roată, cu discuri de carbon şi de un sistem de propulsie controlat de o cutie de viteze secvenţială cu 7 trepte, amplasată longitudinal. Preţul de pornire este de 125.000 de euro.

Modelul Lincoln Continental scos la licitaţie are anul de fabricaţie 1947 şi este în stare tehnică bună, preţul de pornire fiind de 15.000 de euro. Cu un motor V12, de 4.784 cmc putere şi cu 125 CP, Lincolnul poate atinge o viteză maximă de 104 km/h. De asemenea, are cutie de viteze automată, cu 3 trepte şi overdrive. Lincoln Continental este un automobil de lux produs de divizia Lincoln a companiei Ford Motor şi conţine binecunoscutele elemente de decor din lemn de nuc.

Jeep-ul Wyllis este dotat cu remorcă militară MB-T şi mitralieră tip M2, iar preţul său de pornire pleacă de la 4.000 de euro. Construit cu precădere în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, Willys MB a fost folosit de forţele armate ale Statelor Unite pe toate fronturile de luptă.

Automobilele de colecţie vor putea fi admirate de către pasionaţi într-o serie de evenimente-surpriză organizate de Artmark pe Litoralul Mării Negre, în perioada 23 – 26 august.