Datorită participării la recenta piesă a rapperului The Game, “Celebration”, Lil Wayne – combinând propriile piese cu cele în care apare alături de artistul principal – înregistrează a 109-a prezenţă în “Hot 100” Billboard, potrivit revistei.

Elvis Presley a avut 108 apariţii, însă unele din piesele sale, ca ‘Heartbreak Hotel’, “Don’t Be Cruel” sau “Hound Dog” sunt anterioare “inventării” ”Hot 100”, în 1958, adaugă Billboard.

Cei doi cântăreţi, aflaţi pe locurile al doilea şi, respectiv, al treilea ca număr de piese prezente în clasament, rămân totuşi departe de actorii din serialul muzical “Glee”, care înregistrează 204 apariţii.

Fanii lui Elvis Presley pot fi totuşi liniştiţi pentru că 25 de piese ale “Regelui” au ajuns printre primele zece ale clasamentului, faţă de numai 17 ale lui Lil Wayne. La începutul lunii august, cântăreţul, care a împlinit joi 30 de ani, a anunţat că-şi întrerupe temporar cariera de rapper, pentru a se dedica în totalitate skateboard-ului, cealaltă mare pasiune a sa.
Sursa: Agerpres