Cristian Vasilcoiu, fost consilier al Liei Olguţa Vasilescu la Ministerul Muncii, scrie pe Facebook despre intenţiile actualului ministru de la Munca, Violeta Alexandru. Aceasta din urmă s-ar pregăti să candideze la Primăria Sectorului 1 din Capitală, însă fostul consilier este gata să parieze că nu are şanse să câştige.

Vasilcoiu mai spune că astfel se dovedeşte că Rareş Bogdan spunea adevărul privind iminenta plecare a Guvernului Orban înainte de alegerile locale: „nu aveau de gând să facă nimic de la bun început, nu ai ce să reformezi în 3-6 luni”.

Vor să câştige notorietate pentru alegerile locale și parlamentare

„Sursele mele spun că ministrul Violeta Alexandru lucrează, de zor, la Ministerul Muncii, la… site-ul pentru promovarea candidaturii ei la funcția de primar al sectorului 1.

De unde rezultă că Rareș Bogdan spunea adevărul, Guvernul Orban se pregătește să plece înainte de alegerile locale. De unde mai rezultă și că Alexandru și ceilalți miniștri PNL fac figurație, nu aveau de gând să facă nimic de la bun început, nu ai ce să reformezi în 3-6 luni.

Își bat joc de țară, prin declarații belicoase, doar ca să câștige notorietate pentru alegerile locale și parlamentare!

Pariul meu e acela că, degeaba, tot nu va câștiga Violeta nicio primărie. Fiți deștepți, nu fiți ca Violeta”, este mesajul publicat de Cristian Vasilcoiu pe pagina sa de Facebook.