Războiul de la distanţă între fostul şi actualul ministru al Muncii pare să nu mai ia sfârşit. Lia Olguţa Vasilescu a criticat-o iar pe Violeta Alexandru, după ce aceasta din urmă ar fi criticat greaua moştenire a PSD pentru nefuncţionarea portalului REGES.

Lia Olguţa Vasilescu a citat un mesaj postat de consilierul său Cristian Vasilcoiu, care povestea cum “Violeta Alexandru, s-a dat azi, din nou, în stambă, pe Facebook, unde a certat Inspecția Muncii că nu ar merge portalul REGES, dând, evident, vina pe „greaua moștenire” de la PSD”.

Lia Olguţa Vasilescu: Ce rău e să te facă de râs unii pe care ar trebui să îi direcţionezi

Vasilescu a scris apoi că actualul ministru liberal al Muncii consideră că orice se întâmplă rău în viaţa ei este din vina PSD, însă a fost contrazisă chiar de proprii subordonaţi. “Ce rău e să te facă de râs unii pe care ar trebui să îi direcţionezi prin sfaturi inteligente şi profesioniste!”, încheie Lia Olguţa Vasilescu.

“Femeia are coşmaruri! Orice se întâmplă în viaţa ei (şi am vaga impresie că nimic bun), crede că vine de la PSD… Aşa şi cu aplicaţia Inspecţiei Muncii despre care bagă mâna în foc că au atacat-o PSD-iştii şi de asta nu a mai funcţionat azi. Daaaa! Erau vreo doi prin copaci şi trăgeau de fire… Din păcate pentru ea, o contrazic chiar subordonaţii… Ce rău e să te facă de râs unii pe care ar trebui să îi direcţionezi prin sfaturi inteligente şi profesioniste!”, este mesajul postat de fostul ministru PSD al Muncii pe pagina sa de Facebook.