O femeie s-a prezentat de urgență la spital, după ce și-a vopsit părul. Medicilor nu le-a venit să creadă în ce situație era tânăra, după această greșeală, pe care cele mai multe femei o practică.

Este vorba despre Estelle, o tânără în vârstă de 19 ani, din Paris, care a fost la un pas de moarte, după ce și-a vopsit părul. Fata susține că ea a urmat “aproape toate” instrucţiunile. Însă, “aproape toate” nu a fost suficient.

Având în vedere că este alergică la anumite produse, Estelle a testat inițial produsul pe piele, însă nu a aşteptat 48 de ore, conform indicaţiilor, ci 30 de minute!

Efecte adverse groaznice

După ce a aplicat vopseaua pe păr, fata a realizat că ceva nu era în regulă. Mai exact, pielea capului începuse să o ardă şi simţea furnicături. Șocată de reacțiile adverse ale vopselei, Estelle s-a dus la farmacie de îndată şi a cumpărat antihistaminice. Însă, a doua zi, după ce s-a trezit, a rămas șocată. Capul i se umflase, pielea o ustura teribil şi avea mâncărimi cumplite. Ochii erau atât de umflați, încât abia mai vedea.

“Nici nu mai puteam să respir şi capul semăna cu un bec uriaş!”, povesteşte Estelle.

Fata s-a dus la Urgență, iar acolo medicii i-au aplicat un tratament şoc cu adrenalină şi a fost internată o noapte, pentru supraveghere. În prezent, Estelle s-a recuperat, dar i-au rămas câteva urme pe faţă.

După acest nefericit incident, Estelle şi-a făcut publică povestea pentru ca nicio altă femeie să nu mai treacă prin ce a trecut ea, din cauza unei greșeli minore.

ImagineImagine