Apare o nouă forță politică în România? George Simion: Se întâmplă până la următoarele alegeri

Declarația lui George Simion a fost făcută marți, 22 decembrie, la Antena 3. Totodată, co-președintele AUR a spus că este convins de faptul că se va întâmpla până la „următoarele alegeri” iar formațiunea sa se va înțelege „foarte bine” cu respectiva forță politică.

„Până la următoarele alegeri, eu sunt convins că va mai apărea o forţă politică nouă. Aşa s-a întâmplat la fiecare scrutin. Şi sunt convins că o să ne înţelegem foarte bine cu acea forţă politică. Vi se pare că noi suntem aşa de proşti cum ne consideră parlamentarii PSD încât să venim fără un plan? Noi suntem pe un segment naţionalist. Presimt că va apărea o forţă într-o zonă mai de centru”, a declarat George Simion.

AUR îşi doreşte obţinerea a 30-35% dintre voturi la următoarele alegeri

De asemenea, acesta a fost întrebat dacă îi cunoaşte pe cei care pun bazele viitorului partid. Potrivit declarației oferite de George Simion, AUR îşi doreşte obţinerea a 30-35% dintre voturi la următoarele alegeri.

Din acest motiv, face orice ţine de el „în normele legale” pentru a-i „apăra” pe oamenii care nu vor să se vaccineze.

„Îi ştiu şi sunt nişte oameni onorabili cu care o să-mi facă plăcere să lucrez. (…) Să fim prima forţă politică a ţării, suntem pe locul doi în momentul ăsta. Suntem peste aşa-zişii urmaşi ai Brătienilor”, a completat Simion.

George Simion se opune certificatului verde

Anterior, parlamentarii AUR, în frunte cu George Simion, au protestat în Camera Deputaților și au cerut respingerea Legii certificatului verde. Potrivit celor spuse de co-președintele AUR, au fost 15.000 de persoane la protest, dintre care 2.000 au fost de la AUR.

„15.000 de oameni sunt în stradă. Parlamentarii nu au votat legea certificatului verde. De pe 8 noiembrie au dus pe ordinea de zi în Parlament această lege. Ieri președintele PSD, Marcel Ciolacu, a propus ca Ciucă să își asume răspunderea. Noi respingem această decizie. Din 15.000 de protestatari 2000 au fost de la AUR. Știu că un parlamentar PSD a incitat. Protestul a fost încheiat. O să facem proteste în față la PSD. Instigatorul care a făcut asta să răspundă”, a spus Simion.