Mihai Bobonete, probleme cu bona

Mihai Bobonete, cunoscutul actor și comedian, a împărtășit recent o poveste amuzantă și tensionată legată de o experiență cu bona sa, Ioana. Episodul s-a întâmplat atunci când el și soția sa au decis să plece la Vama Veche fără copil.

„Noi am avut bonă, Ioana o chema și când avea copilul 2 sau 3 ani ne-am decis să facem prima noastră ieșire la Vama Veche și să lăsăm bona cu copilul în weekendul ăla acasă. I-am explicat, i-am dat bani în plus și am plecat vineri la mare. Și na, am ajuns destul de târziu, pe la 21:00 și ne-am schimbat și noi de ieșit și am apucat să beau vreo două pahare. Pe la 21:30, când știam că e ora de băiță, am zis să o las să-și facă treaba și apoi să sun și eu să vă dacă copilul a adormit”, a povestit acesta.

mihai bobonete
SURSA FOTO: Facebook/Mihai Bobonete

Bona avea obiceiul de a bea

Tot în același podcast, actorul a mai povestit că totul părea să decurgă normal până în momentul în care Mihai Bobonete a sunat-o pe bonă pentru a se asigura că totul este în regulă acasă.

Acela a fost momentul în care acesta a constatat că ceva nu era în regulă. Nu numai că vocea bonei nu era aceeași, însă comportamentul ei i-au stârnit îngrijorare.

Bona, cu o voce schimbată și legând cu greu propozițiile, a dat semne că ceva nu este în regulă. Mihai Bobonete a decis să acționeze imediat și l-a sunat pe fratele său să meargă să verifice situația acasă. Surprinzător, bona s-a dovedit a fi în stare de ebrietate, având dificultăți în a vorbi coerent și explicând că a consumat două pahare înainte de culcare.

„Am sunat-o pe bonă să văd ce face copilul. Mi-a răspuns și mi-a zis că „Uite, copilul e bine, se doarme foarte bine, eu mă uit pe Antena 1 la concurs și vreau să-ți spun că Temișan pare că nu îmbătrânește”. Și zic „Alo, dar copilul?”, „Copilul e bine, eu am coborât mai devreme să-mi iau niște apă minerală de la chioșc, dar copilul doarme”. Și o întreb dacă a băut ceva. Și mi-a zis că două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă. Nu putea să mai vorbească, am închis telefonul și norocul meu a fost că Andi venise vinerea aia în București și l-am sunat să meargă urgent acolo.”, a continuat actorul.

mihai bobonete
SURSA FOTO: Facebook/Mihai Bobonete

Bona a furat și haine

Deși Bobonete a iertat-o inițial pe bonă pentru incident, aceasta a mai comis ulterior o trădare de încredere. După ce soția actorului a observat că unele haine au dispărut și i-a semnalat că bona le-a luat, aceasta a negat inițial, pentru ca ulterior să recunoască fapta.

„Am iertat-o, am trecut peste și după ce ne-am mutat și Cătălina mi-a zis că are impresia că bona asta ne cam ia din haine și i-am zis că nu are cum, nu mai știe ea de ele. Și într-o seară, am ieșit în oraș și am pus o bluză cu flori pe umeraș, pe mânerul de la șifonier și când m-am întors nu mai era acolo. Și mi-a zis că nu știe nimic și a treia oară mi-a zis că a luat-o ea.”, mai spune Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete, dat afară de la nunta lui Dani Oțil

În podcastul „DA BRAVO!” pe canalul de YouTube al lui Mihai Bobonete, actorul de comedie a dezvăluit un episod surprinzător petrecut la nunta prietenului său, Dani Oțil, prezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”. Evenimentul festiv a avut loc în vara acestui an.

Cu ani de prietenie în spate, Mihai Bobonete a fost prezent la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu.

În podcast, actorul a povestit că, în ciuda plecării mirilor acasă în jurul orei 21:00, el și alți invitați au rămas la petrecere până la miezul nopții. Bobonete a speculat că Dani Oțil ar fi putut influența această decizie. El a sugerat că prezentatorul TV ar fi putut da un telefon ospătariilor pentru a-i „da afară pe bețivii ăia”.