Anumiți români vor primi 500 de lei de persoană. Beneficiarii vor primi banii sub formă de vouchere, iar compania care oferă sumele este ENEL. Compania a decis să dea 50 de vouchere de 500 de lei pentru consumatorii care au facturile plătite la zi.

ENEL, care este unul dintre principalii furnizori de energie din România, a dat detalii despre campania de premiere cu vouchere a clienților săi. Măsura se dorește a fi o modalitate de a răsplăti loialitatea clienților care își achită la timp facturile pentru serviciile oferite.

Premii în valoare de 500 de lei

ENEL s-a gândit, astfel, să sporească entuziasmul clienților în această perioadă. Astfel, a venit cu propunerea de a oferi 50 de premii, fiecare în valoare de 500 de lei. Premiile sunt oferite sub forma de vouchere cadou, pe care clienții le pot folosi ulterior pentru cumpărături.

Pentru a intra în posesia voucherelor de la ENEL, românii trebuie să respecte anumite condiții stabilite de companie. Campania se derulează în intervalul 06 iunie – 31 august 2023. Condițiile de participare au fost clar specificate.

Condițiile de îndeplinit pentru clienții ENEL

Clienții care doresc să se înscrie trebuie:

  • Să aibă un contract activ cu ENEL.
  • Să aibă soldul facturii achitat integral (un sold de zero sau chiar mai mic) până la data de 31 august 2023.

Din punct de vedere al metodei de plată, ENEL oferă libertate totală. Clienții pot alege orice modalitate de plată disponibilă, pentru a-și achita factura. Compania a menționat, totuși, că cea mai eficientă metodă de achitare a facturii este prin intermediul serviciului lor de plată online. Clienții ENEL care bifează condițiile cerute și se înscriu în timp util în concurs, au șansa să fie recompensați pentru loialitatea lor. Campania este o modalitate excelentă de a încuraja plata la timp a facturilor și de a oferi clienților un stimulent suplimentar pentru a fi punctuali în această privință.

ENEL
ENEL/SURSA FOTO: Dreamstime

Guvernul dă ultimii 700 de lei pentru plata facturilor la energie

De altfel, Guvernul se pregătește să ofere ultima tranșă de 700 lei pentru plata facturilor la energie. Din 2024, cardurile la energie vor fi sistate. Până în prezent, la nivel național au fost emise și distribuite peste două milioane de carduri de energie destinate românilor vulnerabili.

Beneficiarii cardurilor de energie sunt:

  • Pensionarii cu vârste de peste 60 de ani inclusiv, cu venituri lunare sub 2.000 lei inclusiv;
  • Pensionarii de invaliditate, cu venituri lunare sub 2.000 lei inclusiv
  • Persoanele cu handicap grav, accentuat sau mediu, cu venituri lunare sub 2.000 lei inclusiv
  • Familiile cu alocație de susținere
  • Familiile sau persoanele cu ajutor social, cu venituri lunare sub 2.000 lei inclusiv.