Lidl continuă investiţiile în România. Magazinul va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 mp şi dispune de aproximativ 150 de locuri de parcare.

Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 24 de noi locuri de muncă.  

Noua unitate este situată pe Strada Lugojului, Nr. 95, din localitatea Ghiroda, judeţul Timiș şi va funcţiona de luni până sâmbătă, între 07:30 şi 22:00, iar duminică între 8:00 şi 20:00. 

„Procesul de execuţie a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecţie a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluţii şi tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficienţă energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenţă şi sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalaţiile de ventilaţie”, a anunţat retailerul.    

Deschiderea magazinului din Ghiroda, judeţul Timiş, îi aşteaptă pe clienţi cu promoţii şi acţiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar şi la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri şi altele.    

„Inaugurarea unităţii continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţea fiind produse în România”, a informat Lidl, citat de Adevărul.