Este vorba despre cele opt stații locale din țară. Oficialii au luat decizia de a le închide, lucru ce a afectat mulți angajați. Solicitările RCS de retragere a licențelor au fost apobate de Consiliul Național al Audiovizualului.

Astfel, posturile nu vor mai emite începând de astăzi.La începutul lunii februarie, Digi 24 a încheiat colaborarea cu mai mulți jurnaliști, printre care și Tudor Mușat și Adriana Nedelea.

Ce explicație a oferit compania mamă?

„Digi | RCS & RDS demarează un proiect de eficientizare a activităților din trustul media Digi | RCS & RDS va derula, începând cu luna februarie, un proiect de eficientizare a activităților din trustul media (în special în televiziune), constând în extinderea rețelei de corespondenți locali din țară și în consolidarea redacției centrale a postului Digi 24.”

„Totodată, pentru a optimiza utilizarea resurselor în divizia media, compania va demara procedurile privind renunțarea la licențele audiovizuale ale studiourilor regionale și va crește nivelul de dotare a echipelor de corespondenți. În ultimii ani, piața media și comportamentul de consum al publicului telespectator s-au modificat semnificativ, o parte din public migrând spre conținuturile difuzate online sau multi-platformă”, au mai adăugat aceștia în comunicat.

Vezi și Dragnea a decis: Tudorel Toader va fi demis în câteva zile! Cine-i va lua locul – anunțul Liei Olguța Vasilescu