Între Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca există o diferență de vârstă de 44 de ani. Totuși, acest lucru nu i-a împiedicat să își unească destinele.

Ceremonia a fost discretă și a avut loc după divorțul maestrului de prima lui soție, Marie Noelle, cu care a fost însurat timp de cinci ani.

Decizia de a se căsători a venit după șapte ani de relație, în timpul unei emisiuni TV.

Soția lui Gheorghe Zamfir este solistă de muzică populară

Gheorghe Zamfir Nicoleta Beca

În vârstă de 38 de ani, soția naistului este solistă de muzică populară și provine din județul Alba.

„Căsătoria a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase.

Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie”, a spus avocata compozitorului la vremea respectivă.

Marele artist i-a cedat soției lui bunurile și proprietățile pe care le deține

Potrivit unor apropiați ai cuplului, Gheorghe Zamfir i-a cedat soției lui bunurile și proprietățile pe care le deține, scrie Click.

„Este vorba despre apartamentul cu patru camere din zona Gării de Nord din Bucureşti, pe care l-a primit de la Viorel Lis când acesta era primar general al Capitalei.

În ceea ce priveşte vila din Cobia-Găieşti, unde locuieşte de ani buni, alături de Nicoleta, Zamfir şi-a exprimat dorinţa ca după moartea sa să fie transformată în casă memorială”, au dezvăluit persoane apropiate artistului pentru sursa menționată.

Amintim că soția lui i-a transmis lui marelui artist un mesaj emoționant la aniversarea de 82 de ani. Aceasta a scris că îi dorește să fie mereu iubit și apreciat pentru felul lui de a fi.

„La mulţi ani, suflet minunat! Îţi doresc toată fericirea şi împlinirea de care sufletul tău cald are nevoie! Să fii mereu iubit şi apreciat pentru felul tău frumos de a fi, numai al tău. Îţi mulţumesc din tot sufletul că mi-ai dat ocazia să te cunosc, să-ţi explorez nestingherită sufletul şi să-ţi cunosc povestea din spatele inimii.

Eşti un om minunat, cu un suflet atât de frumos desenat, un om plin de vise şi de principii, un om plin de amintiri magice clădite numai cu oameni la fel de frumoşi ca tine, un om încărcat de seninătate şi poftă de viaţă, un om plămădit din bunătate şi frumuseţe sufletească fără margini, un om pe care viaţa l-a supus la sute de teste, dar pe care le-a trecut de fiecare dată cu capul sus, un om plin de râsete senine zâmbete calde, un om care pune problemele şi nevoile lui pe locul doi, un om aparent simplu, dar atât de special.

În viaţă nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături. Tu, om drag, mi-ai fost alături de atâtea ori că am pierdut numărătoarea. Mi-ai încălzit mereu sufletul cu un zâmbet senin şi o îmbrăţişare caldă, mi-ai şoptit mereu că va fi bine, că cerul meu va străluci pe veci. Cu Dumnezeu înainte!”, a scris aceasta pe rețele de socializare.