Hidroelectrica a început să emită facturile pentru luna iulie 2023

Hidroelectrica a început să emită facturile pentru luna iulie 2023. În curând, va ajunge la zi cu toate facturile. A făcut ajustări complexe de soft adaptate la mai multe modificări legislative.

În luna iunie 2023, au fost emise facturile pentru ianuarie, februarie şi martie, la câteva zile distanţă unele de altele. În luna iulie 2023, au fost emise facturile pentru aprilie. În luna august 2023, au fost emise facturile pentru mai și iunie.

„Acum, la sfârşit de septembrie au început să fie emise facturile Hidroelectrica pe luna iulie”, a confirmat, vineri, consilierul președintelui directoratului Hidroelectrica, Bogdan Buciu, pentru Antena 3 CNN.

Oamenii pot achita facturile în rate, dar trebuie să depună o cerere specială. Ea trimisă la adresa de email esalonari@hidroelectrica.ro sau depusă în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica sau la sediul central. Plata va fi făcută în maximum şase rate lunare.

Plata va fi făcută în maximum şase rate lunare. Facturile pot fi plătite în maximum 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, timp în care nu sunt percepute penalități.

Avertisment pentru clienții Hidroelectrica

Avertisment pentru clienții Hidroelectrica! Există tentative de fraudare a micilor investitori.  Hidroelectrica a dorit să aducă la cunoștința publicului larg apariția în mediul online a unor posibile tentative de fraudare a micilor investitori, bazate pe mesaje ce promit oportunități exagerate de câștig din tranzacționarea acțiunilor societății pe diverse platforme.

Aceste site-uri utilizează în mod neautorizat imaginea companiei, a reprezentanților acesteia, simulează pagina de internet a societății și conțin declarații false de susținere și certificare, atribuite în mod fals Hidroelectrica.

Pentru a nu cădea pradă acestor tentative, furnizorul de energie electrică recomandă clienților săi să consulte site-ul oficial al companiei.

Acolo, se pot găsi toate informațiile oficiale, comunicatele de presă și actualizările privind acțiunile societății. Compania recomandă, totodată, ca înainte de a lua o decizie cu privire la investițiile în acțiuni Hidroelectrica să fie consultate surse oficiale de informare.

„Dacă primiți apeluri telefonice sau e-mailuri pe care le considerați suspecte, nu răspundeți solicitărilor de a investi și evitați să faceți clic pe link-uri sau să deschideți fișiere atașate.

Nu transferați niciodată bani fără a ști cine îi va primi, și nu dezvăluiți informații precum numărul contului bancar, datele de pe actul de identitate sau orice alte date personale către surse necunoscute”, scrie într-un comunicat de presă.