Astfel, începând de duminica aceasta, de la ora 18:45, interpreta de muzica populară Emilia Ghinescu i se alătură lui Nicolai Tand la cârma emisiunii Star Chef, de la Antena Stars.

Cheful Nicolai Tand prezintă, alături de interpreta Emilia Ghinescu, cel mai monden show culinar din România. Secondate şi supervizate de Nicolai, starurile pregătesc, în cadrul unei competiții condimentate cu replici piperate, specialitatea casei lor. Pe de altă parte, Emilia Ghinescu le “toacă” mărunt şi le “fierbe” la foc mic, reușind astfel să le”stoarcă” de secrete.

Cea mai nouã ediţie a emisiunii Star Chef va fi transmisã în aceastã duminicã de acasã de la îndrãgitul interpret din zona Gorjului, Constantin Lãtãreţu, care, pasionat de vânãtoare, cum îi place lui sã se descrie, va pregãti un preparat vânãtoresc.

„Aşa cum mã iubiţi în calitate de artist, sper sã mã iubiţi şi în calitate de prezentator!”, a mãrturisit artista într-un comunicat, care adaugă: „Pentru cã astãzi este prima mea emisiune şi pentru cã aveam nevoie de cineva care sã mã încurajeze şi sã îmi aducã un are de acasã, am adus alãturi de noi un argeşean de-al meu, pe Marcel Pacel!”.

Emilia Ghinescu spune despre ea cã se simte în largul ei în bucãtãrie, acesta fiind locul în care se relaxeazã dupã o zi lungă.

„Acest format de emisiune mi se potriveşte mãnusã. Pe Nicolai îl cunosc de mult timp, din postura de invitatã la emisiunile prezentate de el și pot spune ca am rezonat foarte bine. Este un adevărat profesionist și un om extraordinar, pe care îl admir. Promit sa-mi dau toată silința, sa învăț și sa fiu un elev ascultător!”, a mai spus ea.