Anunţ important venit din partea Altex România! În urma neregulilor descoperite de inspectorii ANPC, conducerea Altex transmite că a refăcut semnalizarea reducerilor pentru unele produse din site-urile altex.ro și mediagalaxy.ro, conform recomandărilor ANPC.

Ulterior, ANPC a constatat corectarea abaterilor și a ridicat sancțiunea complementară de suspendare a activității.

Site-urile şi magazinele Altex şi Media Galaxy vor funcţiona normal de Black Friday 2021

Astfel, clienţii site-urilor Altex şi Media Galaxy trebuie să ştie că acestea ȋși vor desfășura ȋn mod normal activitatea online, cât și pe cea din magazine, inclusive mâine, 12 noiembrie, ȋn ziua de Black Friday.

Altex România mai transmite că a plătit cele două amenzi contravenționale emise de ANPC, pentru altex.ro, respectiv mediagalaxy.ro.

Andreea Nucă, Director Customer Service Altex România: “Ne cerem scuze tuturor clienților pentru erorile comise, le-am remediat imediat cum ne-au fost sesizate. Pe cei care au fost afectați de aceste erori ȋi rugăm să ne contacteze la numărul de telefon 021.9196 și vor primi tot suportul necesar.

Ȋi asigurăm că vom investi ȋn perfecționarea proceselor și sistemelor, astfel ȋncât să le oferim, ȋn continuare, cele mai mici prețuri din România și cea mai bună experiență de cumpărare.”

Clienţii îşi pot începe cumpărăturile în magazine, vineri, începând cu ora 07:00

Pe 12 noiembrie, ȋn ziua de Black Friday, toate magazinele Altex și Media Galaxy vor avea un program special – vor deschide de la ora 7:00 dimineața, astfel ȋncât clienții să aibă mai mult timp pentru cumpărături, evitând aglomerația ȋn interiorul unităților.

Altex este un retailer cu tradiție pe plan local și, de trei decenii, construim relații bazate pe respect și ȋncredere atât cu clienții, cât și cu partenerii noștri. Facem toate eforturile pentru a veni ȋn ȋntâmpinarea nevoilor clienților fie că vorbim despre varietatea stocului, campanii de reduceri sau servicii suplimentare, atât ȋn magazine, cât și online, se arată într-un comunicat al companiei.

Totdată, Altex oferă garanția celui mai mic preț din România, prin programul “de 2X diferența”, ȋn cazurile ȋn care clientul găsește același produs, mai ieftin, la un alt comerciant offline sau online. Prin intermediul programului, clienții pot verifica, și post factum, valoarea oricărei achiziții.