Colecţia denumită Serendipity mai cuprinde 4 modele de cercei fini, cu pandantive în miniatură şi o selecţie de 4 tipuri de lanţuri şi brăţări care pot fi cumpărate împreună cu pandantivele sau separat.

"Povestea colecţiei a început acum un an când mi-am tatuat pe braţul drept cuvântul Serendipity. Şi multi m-au întreabat apoi de ce l-am ales sau ce inseamna. E unul dintre cuvintele cel mai greu de tradus din limba engleză. Se referă la genul de situaţie neaşteptată dar fericită care îţi schimbă viaţa. (…)Sunt bijuterii foarte simple, pline de simbolurile care se regasesc in viata mea", a declarat Andreea Raicu.

Colectia Serendipity a fost creată în colaborare cu maeştrii bijutieri de la Diamond Boutique, o familie de bijutieri români care împărtăşesc dragostea pentru frumos şi rafinament, cu o experienţă îndelungată în creaţia de bijuterii.

Pandantivele – elefant, înger, fluture, inima, disc, hamsa şi spirală – din aur alb sau galben, simple sau încrustate cu diamante şi dublate de semnificaţii, pot fi purtate la gât sau la mână.