Andreea Esca a spus că soțul său a fost primul din familie care a fost depistat cu noul coronavirus, pentru ca ulterior să fie depistat pozitiv și băiatul acesteia. Andreea Esca a declarat, la PRO TV, că, inițial, ea a fost depistată negativ, însă la doar 5 zile după ce soțul său a fost internat în spital, a avut și ea un prim semn.

Semnul care i-a dat de gândit a fost în momentul în care gătea cartofi cu usturoi. Andreea Esca a sesizat că nu a simțit mirosul de usturoi. A testat apoi câteva mirosuri de parfum și senzația a fost aceeași: își pierduse simțul mirosului, unul dintre semnale ale infecției cu noul coronavirus.

„Primul simptom a fost că mi-am pierdut mirosul. Găteam ceva și n-am mai simtit mirosul de usturoi ceea ce era foarte ciudat”, a continuat ea. Așa că a decis să facă testul din nou și a ieșit pozitiv. Vedeta PRO TV a spus că avea ”roșu în gât”, dar nu s-a speriat pentru că îl face frecvent.

Andreea Esca a decis să iasă cu o declarație publică despre subiectul privind infectarea cu coronavirus. Vedeta Pro TV a decis să facă lumină pe acest subiect, la exact 10 zile după ce Capital.ro a scris în exclusivitate despre acest subiect, într-un act jurnalistic îngrădit de legislația GDPR și notificările repetate ale PRO TV. Astăzi, la Știrile PRO TV, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca a răspuns întrebărilor pe care toată lumea și le-a pus în ultimele zile.

„Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu cât și unul dintre copii”, care a susținut că niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție.

Totul a pornit când a văzut că soțul ei a făcut febră foarte mare. „Am asociat simptomele cu o problemă gastrică la soțul meu”, a mărturisit vedeta PRO TV.