Nunta anului din familia Becali a fost marcată de prezența Anamariei Prodan care a furat toate privirile invitaților cu ținuta ei, o rochie care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Impresara a fost îmbrăcată într-o rochie mulată pe corp, de culoare albastră, fiind una dintre cele mai uimitoare prezențe de la nuntă, scrie showbiz-intern/anamaria-prodan-tinuta-nunta-teodora-becali-210960.html?utm_source=romaniatv&utm_medium=FB&utm_campaign=FBPost&fbclid=IwAR14pNyIqcMKOBKxMjV3xXSLDHuHkqrFwmqGBEh66ctJdjwyyc_YR4pMGos">spynews.ro.

Anamaria Prodan a postat imagini de la eveniment pe rețelele de socializare pentru a marca evenimentul reprezentativ pentru Gigi Becali.

Patronul FCSB a trăit emoții mari și nimic nu a mai contat pentru acesta când și-a văzut fiica mireasă. Gigi Becali a uimit atunci când i-a plătit pe chelneri și ospătari. Fiecare din cele 50 de persoane au primit câte 200 de euro din partea lui Becali.

Acesta s-a simțit de minune la eveniment și a fost surprins cântând, dansând și aruncând cu bani în stânga și în dreapta.

 


Te-ar putea interesa și: