„Sunt în Bucureşti, în hotel… şi sunt profund tristă pentru că trebuie să vă spun că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe foarte nefericite, independente de voinţa mea sau a trupei mele. Simt furie şi indignare, deoarece, pentru a patra oară la rând, persoana care gestionează turneul internaţional (nu afectează Franţa şi Turneul Francez), care ar trebui să plătească pentru spectacolele noastre, se află în incapacitate de plată.

Nu pot accepta să nu văd acest abuz şi nici nu pot continua să cânt, mai ales că trebuie să achit toate cheltuielile cu trupa şi concertul, fără să fiu plătită, la rândul meu, pentru a acoperi toate acestea. Este o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul se va rezolva, dar situaţia mai mult s-a înrăutăţit şi, regretabil, nu mai putem continua”, a scris Lara Fabian pe Facebook.

Ea a precizat că acest lucru i-a provocat suferinţă enormă şi stres în ultimele câteva luni, ajungând să se îmbolnăvească, acesta fiind şi motivul pentru care nu a putut concerta ultima dată când a venit la Bucureşti.
Artista a adăugat că nu poate accepta această situaţie şi că va apela la toate „căile legale”, astfel încât să poată reveni cât poate de repede la Bucureşti. „Bucureşti, îţi promit, în curând voi cânta din nou pentru tine… Şi da, vom sărbători muzica şi iubirea împreună cu bucuria care ne leagă”, a mai spus artista, potrivit Agerpres.

Iniţial, concertul ar fi trebuit să aibă loc în luna noiembrie, dar din cauza unor probleme de sănătate, a fost reprogramat pentru data de 3 februarie. Artista de origine belgiană marchează în cadrul turneului şi aniversarea a 50 de ani de viaţă, pe care i-a sărbătorit pe 9 ianuarie, şi 30 de ani de carieră.

În cadrul concertului erau programate atât melodii noi, cât şi piese celebre precum „Je t’aime” sau „Je suis malade”. Setlistul show-ului conţinea şi un duet cu Horia Brenciu.


Te-ar putea interesa și: