Potrivit comunicatului, Alin Chiţu a fost în ultimii ani partener la societatea de avocaţi Ţuca Zbârcea & Asociaţii, unde a dezvoltat practica fiscală a firmei. Alin a lucrat câţiva ani pentru o altă companie Big 4.

'Sunt încântat că Alin a revenit în compania unde a debutat cu ani în urmă, aducând cu sine o expertiză bogată. Suntem încrezători că experienţa şi inteligenţa sa în afaceri vor aduce un plus de valoare echipei de taxe, contribuind la dezvoltarea potenţialului şi competenţelor noastre pe piaţă. Deloitte şi-a propus dintotdeauna să atragă cele mai bune talente, iar oamenii care aderă deja la valorile noastre esenţiale au un atu în plus', a spus Dan Bădin, partener Coordonator Servicii Fiscale şi Juridice Deloitte România.

Deloitte furnizează servicii clienţilor din sectorul public şi privat în următoarele domenii profesionale – audit, taxe, consultanţă, consultanţă financiară – deservind numeroase industrii. La Deloitte lucrează 225.000 de profesionişti, reţeaua sa globală de firme membre activând în peste 150 de ţări. Agerpres