Alexandru Cumpănaşu şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. Invitat la Antena 3, el a dezvăluit că a primit un mesaj de la George Maior, Ambasadorul României în Statele Unite și fost șef al SRI, cu care nu mai vorbise de un an de zile. Maior i-a spus că nu ar trebui să candideze la alegeri.

“S-a scris pe tema asta şi o să vă spun drect: pe George Maior îl cunosc de mai mult timp şi îl respect. Îi respect opiniile, părerile, dar în cazul ăsta o să vă spun un lucru şi o să vă fac o mărturisire. Cam din senin aşa, domnul Maior mi-a dat un mesaj dupa vreun an, că nu ar fi bine să candidez, când eu nici nu aveam de gând. Acum câteva săptămâni s-a întâmplat, când nici măcar nu aveam de gând să candidez”, a declarat, vineri, Alexandru Cumpănaşu.

“Nu ştiu care este părerea dumneavoastră, dar eu vor merge până la capăt!”, a precizat ferm Cumpănaşu, care a mai adăugat că, în acest an, rezultatul alegerilor nu va mai fi aşa cum îşi doresc Serviciile.

Alexandru Cumpănaşu a anunţat joi seară, pe pagina sa de Facebook, că ar avea de gând să candideze la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie şi că va începe să strângă semnături în acest sens, cerându-le ajutorul şi prietenilor săi. Nu cu mult timp în urmă, Cumpănașu îi numea „cretini” pe cei care îl acuzau că încearcă să profite de drama Alexandrei, nepoata sa, pentru a își crește notorietatea în vederea înscrierii în alegerile prezidențiale.

Nu trebuie uitat că mult timp Alexandru Cumpănașu a fost portavocea serviciilor de informații și că a obținut multe avantaje datorită acestora. Acum acesta spune că mai mulți băieți cu ochii albaștri îi transmit să nu încerce să candideze la alegerile prezidențiale și pare că a început deja atacul la Klaus Iohannis și Dan Barna.