Alexandra Stan a fost invitată la podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, iar cu această ocazie a făcut o serie de dezvăluiri fără precedent.

Mai exact, aceasta susține că a avut două tentative de suicid în urmă cu aproape zece ani. Menționăm faptul că în 2013, Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan anunța că artista a fost implicată într-un accident rutier.

A doua zi, aceasta a dezvăluit că nu a fost vorba despre niciun accident rutier, ci managerul ei ar fi bătut-o atât de tare încât a fost nevoită să meargă la spital de urgență.

Din cauza agresiunilor fizice la care era supusă, în ciuda carierei sale înfloritoare, Alexandra Stan nu mai găsea motive pentru care sa trăiască, ajungând astfel în punctul de a-și dori ca viața ei să se termine. Vedeta a mai declarat că tatăl său a reușit să o salveze în Elveția.

Alexandra Stan a încercat să se sinucidă de două ori

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune.

Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi”, a declarat Alexandra Stan în cadrul podcastului.

Amintim faptul că nu este prima oară când artista vorbește despre agresiunea fizică. Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Alexandra Stan spunea că existau certuri dese între ea și managerul ei, însă doar atunci bărbatul ar fi răbufnit.

Alexandra Stan, despre agresiunea fizică

„Descărcarea aia de tensiune din ziua respectivă a fost urmarea unei certuri. Adică noi ne certam de câteva luni pe subiectul ăsta. A fost un moment în care el a răbufnit. A început să dea în mine. Ne-am înjurat. Și eu am fost agresivă din punct de vedere verbal’, a spus artista.

Totodată, ea a mai adăugat că înainte de a fi agresată fizic, a fost agresată psihic o perioadă de timp, managerul jignind-o constant.

„Agresiunea asta începe psihic. Îmi spunea că arăt nașpa, că nu sunt în stare să cânt. Agresiune verbală și psihică”, a continuat vedeta.