Preşedintele producătorului de bunuri de larg consum Unilever South Central Europe, Alexandra Gătej, şi-a încheiat mandatul, urmând să ocupe poziţia de business development director pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul grupului anglo-olandez.

„Am avut privilegiul de a lucra pe tot parcursul mandatului meu împreună cu oameni talentaţi, alături de care această companie a devenit una dintre cele mai bune din Balcani. Recent, am adăugat acestui succes lansarea de îngheţată şi preluarea brandului Napoca”, a declarat, într-un comunicat, Alexandra Gătej.

Alexandra Gătej a preluat conducerea Unilever în anul 2005.

Succesorul la conducerea Unilever South Central Europe va fi anunţat în curând, se mai arată în comunicat.

Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 1995, iar portofoliul firmei include margarină, detergenţi, ceaiuri, condimente, supe şi sosuri, maioneză, ketchup, produse pentru îngrijire personală şi de curăţare a locuinţei.

Biroul de la Bucureşti al Unilever coordonează activitatea în regiune, în Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Albania, Macedonia, Moldova şi Kosovo.

Unilever South Center Europe are 600 de angajaţi în România, dintre care 370 lucrează în cele două fabrici de pe platforma industrială din Ploieşti, unde sunt produse margarinele, supele şi sosurile, precum şi condimentele.

SURSA: Unilever