Akzo Nobel furnizează casei regale produse din gamele Dulux, Sadolin şi Hammerite pentru reconstrucţia şi restaurarea Castelului şi Parcului Regal Săvârşin. Familia Regală apreciază rezultatele folosirii vopselelor şi consideră Akzo Nobel un partener de încredere.
Vopselele Akzo Nobel se remarcă prin durabilitate, constanţa culorii şi uşurinţa de aplicare, fiind prima alegere a multor constructori şi renovatori de locuinţe. De asemenea, Akzo Nobel oferă asistenţă specializată necesară utilizatorilor pentru a obţine cele mai bune rezultate.
"Este o mare onoare pentru noi faptul că am primit această distincţie. Suntem bucuroşi că  putem sprijini acţiunile Casei Regale oferind lacurile şi vopselele Akzo Nobel.  Este o plăcere să contribuim la acest proiect şi o ocazie extrem de rară de a demonstra că ne plac provocările şi că ne dedicăm acţiunilor în care suntem implicaţi” , a declarat Marius Pintea, Manager General Akzo Nobel România.
Distincţia de Furnizor al Casei Regale a României reprezintă recunoaşterea standardului ridicat al produselor şi a gradului înalt de profesionalism al companiei. Acest titlu este oferit persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii către Casa Regală, timp de cel puţin un an.
Akzo Nobel Coatings România a fost infiinţată în anul 2007, având în prezent peste 43 de angajaţi la nivel naţional.Cele mai cunoscute branduri cu care este prezent grupul în România sunt Dulux (vopsea lavabilă), Sadolin (lacuri pentru tratarea lemnului) şi Hammerite (vopsea pentru metale). Pentru pastrarea nivelului calitativ toate produsele Akzo Nobel se importă din Marea Britanie, Polonia şi Ungaria. Akzo Nobel este cel mai mare producator de vopsele şi lacuri la nivel mondial şi un producător major de substanţe chimice de specialitate. Având sediul central în Olanda, la Amsterdam, Akzo Nobel operează în peste 80 de ţări şi are peste 50.000 de angajaţi.