Grupul operează în prezent 4 zboruri zilnice cu plecare din România în programul de iarnă (2 spre Amsterdam și 2 spre Paris) și 6 zboruri în programul de vară (3 spre Amsterdam și 3 spre Paris). Acestora li se mai adaugă zborurile operate în parteneriat cu Tarom, membru al aceleiași alianțe aeriene, Skyteam.

Astfel, săptămânal sunt transportați spre Paris și Amsterdam peste 5000 de pasageri în sezonul de vârf.

Statele Unite ale Americii și Canada se află în topul destinațiilor intercontinentale alese în anul 2016 de către români. Cele mai căutate orașe de pe continentul Nord-American sunt New York, Washington, Los Angeles, San Francisco, Montreal și Toronto.

O creștere a numărului de turiști români se înregistrează și pe zborurile spre destinații din Caraibe și Oceanul Indian, Republica Dominicană, Cuba și Mauritius fiind destinațiile preferate de români în aceaste regiuni.

Pentru a completa lista destinațiilor din Oceanul Indian, începând de la 1 noiembrie 2017 Air France va opera și 2 zboruri săptămânale spre capitala Maldivelor, Malé.

Potrivit datelor companiei, pe fundalul evenimentelor din Turcia, o destinație care satisfăcea exigențele turiștilor amatori de servicii exclusiviste, este anticipată o creștere a numărului pasagerilor români care vor alege să își petreacă vacanța în destinații exotice din zona Caraibe și Oceanul Indian dar și Africa (Zanzibar) sau Asia de Sud-Est (Bali). 

Referitor la procesul de reînnoire a flotei de aeronave, grupul a anunțat că acest lucru se va realiza fie prin achiziționarea unor aeronave noi, fie prin modernizarea celor existențe.

Astfel, în anul 2016 KLM și-a extins flota cu 6 aeronave Boeing 787 (Dreamliner) și 4 aeronave de tip Embraer 175. A introdus zboruri spre 14 noi destinații și a transportat peste 30 milioane de pasageri. În 2017 Air France va introduce în operare al doilea Boeing 787 Dreamliner, primul operând deja din luna ianuarie. Grupul planifică 27 noi destinații în 2017, precum Porto, Marrakech, Minneapolis și Cartagena (Columbia).