Compania a anunțat că,  în asociere cu societatea de avocati Reff & Asociații SCA au devenit consultanți autorizați pe piața AeRo, noul sistem alternativ de tranzacționare administrat de Bursa de Valori București (BVB).

Decizia a fost luată pentru a sprijini companiile mici și mijlocii și start-up-urile în căutare de finanțare.

”Mulți dintre clienții noștri și-au manifestat interesul pentru piața AeRo si consideram ca noua platformă de tranzacționare le oferă oportunități mai mari de acces pe piețele financiare”, a spus Andrei Burz-Pînzaru, Coordonator al practicii de drept bancar și piețe de capital în cadrul Reff & Asociații SCA.

Piața AeRO este segmentul de piață din cadrul sistemului alternativ de tranzacționare al BVB dedicat listării companiilor la început de drum, pentru finanțarea proiectelor, poveștilor lor de creștere, creșterea vizibilității și contribuției la dezvoltarea mediului de afaceri. Sistemul alternativ de tranzacționare a fost înființat de BVB pentru a oferi o piață cu mai puține cerințe de raportare din partea emitenților, dar, în același timp, cu un nivel suficient de transparență pentru investitori, pentru a-i motiva să tranzacționeze.