Astazi, gama de auto rulate  disponibile in piata romaneasca iti poate aduce o multitudine de avantaje in calitate de cumparator, posibilitatea de finantare prin credit auto sau leasing auto fiind unul dintre ele.

Poti achizitiona masini care nu depasesc 150.000 de km, iar pentru auto rulate in showroom-urile profesioniste, test drive-ul complet este unul gratuit. Ce alte beneficii mai poti avea, si unde ti se acorda acestea, vei afla din acest scurt ghid de cumparaturi pregatit pentru tine in acest articol.

Urmareste kilometrajul 

Garantia kilometrilor reali este una dintre cele mai frecvente probleme aduse in discutie de cumparatorii de auto rulate. Din fericire, astazi exista medii de achizitie de incredere, care comercializeaza vehicule cu kilometrajul verificat si testat, pentru ca tu sa beneficiezi de toate informatiile reale si complete. Vei gasi, astfel, masini cu dotari moderne care nu depasesc pragul real de 150.000 de km, regasindu-se intr-o stare tehnica buna. Acest lucru va contribui la durata de viata crescuta a masinii second hand, iar investitia ta va fi una pe termen lung. Ai si alte motive pentru care merita sa consulti oferta actuala de masini second hand din multitudinea de oferte disponibile.

Auto rulate care nu depasesc cinci ani de vechime

In general, suntem obisnuiti ca prin gama de auto rulate sa accesam masini vechi, care nu mai sunt in topul preferintelor in magazinele de profil. Acele masini second hand de import, aduse din tari precum Germania, Austria, Franta sau Polonia, fac parte, de fapt, dintr-o gama variata de produse.

Poti achizitiona vehicule care nu depasesc nici macar cinci ani de vechime, avand in plus la dispozitie dotari performante si facilitati de ultima generatie. Data de fabricatie cat mai recenta, la pachet cu mai putin de 150.000 de km rulati: acestea sunt primele criterii de selectie pe care sa le ai in vedere atunci cand cauti solutia castigatoare in piata de masini second hand.

Cauta ofertele cu garantie service pe perioada lunga

Din seria avantajelor pe care le poti obtine prin gama de auto rulate, un loc fruntas il ocupa garantia service. Aceasta functioneaza ca o promisiune garantata a calitatii, pe care detinatorii parcurilor auto serioase de masini  o ofera cumparatorilor de masini utilizate. Astfel, primii 30.000 de km pe care ii vei parcurge cu noua ta masina vor fi asigurati, pentru ca vanzatorii isi asuma calitatea autovehiculului pe care tu l-ai achizitionat. Iata, asadar, un super avantaj pentru cei mai inspirati dintre cumparatorii auto.

Unde beneficiezi de toate avantajele pentru auto rulate

Toate avantajele vin la pachet, atunci cand alegi un mediu de achizitie de incredere. Astazi poti vizita si online parcuri auto profesioniste, unde calitatea si pasiunea sunt doua atribute esentiale, ce determina experienta ta de cumparare.

Masini second hand de prima calitate, cu toate beneficiile de care te poti bucura gasesti la Autogeist, unul dintre cele mai populare parcuri auto de masini second hand in Romania. Autogeist are un portofoliu extrem de vast de auto rulate, care nu depasesc nici 5 ani de vechime, nici 150.000 de km.

Descopera in catalogul online o gama ofertanta de masini sh: mai mult de o suta de vehicule verificate si in stare perfecta de functionare iti sunt descrise amanuntit, pentru ca tu sa stii ce masina sa rezervi pentru test-drive-ul gratuit. Aici ai posibilitatea de a efectua cautari in functie de criteriile de selectie care te vor orienta catre alegerea castigatoare: poti explora intre masinile disponibile, in functie de model, an de fabricatie, tara de origine a masinii, tipul de combustibil utilizat, sau tipul caroseriei.

Echipa Autogeist.ro iti sta  la dispozitie aici   atat online, cat si la parcul auto din Galati, gata sa iti ofere informatiile si recomandarile de care ai nevoie pentru a o decizie inspirata. In acelasi timp, aici te poti bucura de oferte avantajoase si finantare prin credit auto sau leasing auto, pentru ca tu poti obtine mai usor masina visata mai repede, mai ieftin, mai usor.

Contacteaza acum un reprezentant Autogeist si rezerva masina dorita! (P)

Date de contact:

0236.449.018

0740945736

[email protected]