Indiferent că alegi un dispozitiv de business pentru prima dată sau vrei să echipezi tot biroul cu noi dispozitive, Intel oferă cele mai noi tehnologii, pregătite să țină pasul cu tine și să aducă rezultate.

 

Laptopurile vechi funcționează mai greu comparativ cu cele mai noi de pe piață, reparațiile costă mult și businessul poate fi ținut în loc din această cauză. În plus, nu sunt dotate cu cele mai noi tehnologii de securitate, ceea ce pune în pericol datele unei afaceri, indiferent de mărimea și complexitatea acesteia.

 

Cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel® CoreTM oferă o performanță de 2,5 ori mai mare comparativ cu un sistem mai vechi de cinci ani și o autonomie mai mare de 3 ori. Noile sisteme, bazate pe cele mai noi procesoare Intel® CoreTM, pornesc instant și își fac actualizările imediat pentru ca angajații să nu aștepte. Acest lucru se traduce prin multitasking rapid și rezultate crescute.

 

În prezent, există o varietate de forme și dimensiuni – de la tradiționalul desktop PC la laptopuri  2 în 1 și mini PC-uri, toate dotate cu caracteristicile de securitate și tehnologiile de business necesare pentru o afacere de succes.

 

Lucrul de oriunde, mai ușor ca oricând

Pentru oamenii de afaceri care nu lucrează neapărat de la un birou, ci de oriunde, un dispozitiv 2 în 1 este cel mai potrivit. Oferind performanța unui laptop și mobilitatea unei tablete într-un singur dispozitiv, laptopurile 2 în 1 au o performanță de două ori mai mare comparativ cu un PC vechi de 4 ani. În plus, sunt cu 50% mai ușoare și oferă o performanță grafică de 7 ori mai mare, pornește instant, în doar 0,5 secunde, fiind gata de lucru în orice situație. Este ideal pentu o zi de lucru, bateria având o autonomie de până la 10 ore cu o singură încărcare.

 

 

Securitatea datelor cu Intel® vPro™

Pentru mobilitate absolută în business, specifică oamenilor de afaceri care călăresc foarte mult, laptopurile sunt ideale, acestea devenind din ce în ce mai mobile. În plus, datorită tehnologiei Intel® vPro™, datele sunt păstrate în siguranță mereu și departamentele de IT ale companiilor pot gestiona și securiza dispozitivele și rețeaua, de la distanță, oferind un mod mai bun de a lucra.

 

Pentru mobilitate și mai mare și un mod de lucru modern și eficient, tabletele cu tehnologie Intel sunt ideale în orice fel de sarcini on-the-go.

 

O afacere care se ocupă de editare video, randare 3D, grafică computerizată? Desktop PC-urile echipate cu cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel® Core™, cele mai performante de până acum ale companiei, oferă cel mai bun suport în activitatea de zi cu zi.

 

Conferințe moderne cu cele mai mici PC-uri din lume

Intel® Compute Stick și Intel® Next Unit of Computing (Intel® NUC) sunt cele mai noi forme ale

PC-ului cu tehnologia Intel, ocupând incredibil de puțin spațiu la birou. Cele două mini PC-uri vin

cu noutatea absolută în materie de computing la distanță, fără cabluri. Intel® Remote

Keyboard este o aplicație creată special pentru cele două mini PC-uri Intel. Este disponibilă

gratuit în App Store și Google Play. Tranformă tableta sau smartphone-ul în telecomandă,

permițându-i utilizatorului să controleze PC-ul de la distanță din orice loc al casei.

Intel® Remote Keyboard se instalează rapid, în patru pași simpli și oferă tastatura QWERTY

completă, inclusiv tastele Ctrl, Alt, Esc pentru Windows, trackpad care include click dreapta și

stânga, scroll bar.

 

 

Software-ul Intel® Unite™ funcționează cu ajutorul unor mini-PC-uri selectate, bazate pe

procesoarele Intel® Core™ vPro™. Cu ajutorul acestei aplicații actualele săli de conferință sunt

modernizate și transformate în spații inteligente cu securitate crescută.

Software-ul a fost lansat ca o soluție nouă de business eficientă din punct de vedere al costurilor

pentru o colaborare ușoară, intuitivă și pentru productivitate. 

 

O gamă variată de dispozitive de business sunt disponibile în oferta cel.ro.