Imediat după ce în presă s-a vehiculat că Adrian Mutu ar fi fost implicat într-o altercaţie cu liderul clanului Caran, după ce s-a îmbătat, briliantul a răbufnit pe pagina persoanlă de facebook şi susține că nimic nu este adevărat și că este vorba doar despre o încercare de denigrare.

„Mi-aţi pus o etichetă ca fotbalist şi acum încercaţi sa căutaţi incredibilul chiar şi când nu există, inventaţi poveşti! Ca fotbalist am fost ce-am fost şi mi-am asumat tot, dar acum de când m-am întors în ţara îmi văd de treaba mea, de familia mea şi de fotbalul meu! Nu am nevoie de aşa ceva acum şi nici nu mă interesează bârfele de stradă… Nu vă daţi seama ce scrieţi? Să mă bat din postura de antrenor al Naţionalei? Îmi faceţi numai rău cu bârfele astea. Am fost la restaurant să iau cina într-adevăr dar nu s-a întâmplat nimic, dacă nu mă credeţi întrebaţi lumea care a fost acolo sau luaţi imaginile de la restaurant sau sunaţi pe cei pe care spuneţi că m-au bătut, restul sunt cancanuri”, scrie briliantul pe pagina personalp de Facebook.

Mutu a adăugat că are „treburi serioase, să ne calificăm, meciuri importante”, iar astfel de dezinformări strică atmosfera din jurul Naţionalei.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, conflictul dintre Adrian Mutu şi Caran ar fi izbucnit după ce selecţionerul s-ar fi îmbătat şi a vorbit urât cu interlopul.