Președintele Pro România susține că Radu Mazăre a fost adus în țară fix în ziua procesului lui Dragnea, pentru ca subectul Mazăre să acopere în emdia o eventuală sentință în dosarul șefului PSD.

„Radu Mazare a fost adus în România de către autoritățile Guvernului PSD – Dragnea, în ziua de 20 Mai (acoperind știrile despre procesul lui Dragnea – da, sigur, coincidență????) / pesediștii care îl cunosc pe Liviu Dragnea sunt deja obișnuiți cu metoda „eu nu știu, alții au decis,” susține președintele Pro România.

Victor Ponta susține de asemenea că l-a auzit pe Liviu Dragnea de multe ori rugându-i pe foștii șefi  ai SRI să-l ajute cu vreun dosar de-al său, însă niciodată nu l-a auzit să se plângă și de neregulile din dosarele colegilor săi de partid.

De asemenea, Ponta nu îl iartă pe Dragnea nici pentru „aranjamentele” pe care le-a făcut de-a lungul timpului cu Iohannis și Cioloș.

În toamna lui 2015 noul șef al PSD făcea poteca la Cotroceni și îi promitea lui Klaus Iohannis că îmi retrage sprijinul politic de la Guvern / în Noiembrie 2015 a cerut tuturor parlamentarilor PSD să voteze Guvernul „Cioloș” ca să își țină el Prefectul de Teleorman ( Carmen Dan) și oamenii din ministere! Ia zi Liviu – Cine este „trădătorul” dintre noi? Cine este ajutorul lui Iohannis și al lui Cioloș,” se întreabă, ironic, Victor Ponta.