Anunţul a fost publicat joi de revistă, care a subliniat că ultima sa copertă cu nuduri nu ar fi avut sens fără cea mai celebră 'Playmate' din istoria sa, Pamela Anderson.

Actriţa în vârstă de 48 de ani, cunoscută din serialul 'Baywatch', va apărea astfel în numărul dublu ianuarie-februarie al Playboy ca ultima celebritate goală pe coperta acestei reviste. Playboy a anunţat în octombrie că astfel de coperţi, prin care revista s-a remarcat din 1953, nu vor mai fi publicate începând din martie 2016.

'Trebuie mai întâi să mă consult cu copiii mei', a recunoscut Pamela Anderson în programul Entertainment Tonight, dar a explicat că băieţii ei, de 19 şi 17 ani, nu au nicio problemă în acest sens.

Anderson a fost protagonista a 13 coperţi şi 14 reportaje fotografice în paginile interioare ale revistei. Prima ei apariţie a fost când avea doar 22 de ani, în 1989, iar de atunci a devenit una din figurile cele mai cerute.

Pe coperta Playboy au apărut actriţe, top-modele şi cântăreţe ca Cindy Crawford, Marilyn Monroe, Madonna, Kim Kardashian sau Kate Moss, însă niciuna de atâtea ori ca Anderson.

AGERPRES