O mulțime de celebrități au intrat în bar, cum ar fi Teddy Roosevelt, Woody Guthie, John Lennon, Babe Ruth, Hunter S. Thompson și Harry Houdini. Se zvonește că președintele Abraham Lincoln a vizitat barul iar E.E Cummings a scris chiar o poezie despre bar.

Intrarea în acest local se simte ca o călătorie înapoi în timp aflându-se peste tot semne privind istoria barului.

Înființat în 1854, pubul se mândrește cu sloganul “Am fost aici înainte de a te naște”.

Doar două tipuri de bere sunt servite la McSorley’s:  bere blondă și bere neagră. Ca să comanzi este destul de simplu, pur și simplu spui: “blondă” sau “neagră”, iar în câteva secunde băuturile tale vor apărea pe masă.

 

Este posibil să stai cu străini la masă, deoarece acestea sunt comune.

Ale House a fost fondată de John McSorley, un imigrant din Irlanda care a ajuns în New York în anul 1851.

Locația era singura din zonă, alături de un centru de transport pentru căruțele de cai și o piață aglomerată.

În mod remarcabil, tablourile încă mai atârnă pe pereții barului, adunând praf și murdărie de la barul de mulți ani în afaceri. Colecția doar a crescut.

 

Potrivit istoricului oficial al lui McSorley’s Bill Wander, există chiar cătușe care au fost purtate de un prizonier de război în timpul războiului civil. Evenimentele memorabile ale sportului sunt, de asemenea, răspândite în întregul bar.

Tocurile adiacente agățate de un corp de iluminat sunt, de asemenea, printre cele mai cunoscute rememorări ale barului. În timpul Primului Război Mondial, McSorley a dat naștere unei tradiții conform căreia înainte de a se îndrepta spre război trupele trebuiau să mănânce o cină de curcan cu pâine caldă. Oasele rămase atârnate reprezintă trupele care nu s-au întors. În 2011, cele două duzini de oase dorite au fost în cele din urmă date jos ca răspuns la ordinele inspectorilor de sănătate.