Accident grav în această localitate! Un tren s-a izbit de un camion. Traficul rutier și feroviar a fost oprit

În acest context, Centrul Infotrafic a informat că un tren plin cu păcură și benzină care circula pe ruta Brazi-Giurgiu a acroşat la o trecere la nivel cu calea ferată un autotren încărcat cu piese auto. În urma accidentului, traficul rutier şi feroviar a fost oprit duminică dimineaţă în localitatea Bălănoaia, judeţul Giurgiu.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier şi cel feroviar sunt oprite în localitatea Bălănoaia, judeţul Giurgiu”, a transmis Centrul Infotrafic.

Accidentul nu s-a soldat cu victime

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a explicat că, în cursul nopţii, la intersecţia dintre secţia de cale ferată 903 Videle-Giurgiu şi DN 5B Giurgiu-Ghimpaţi, un tren care circula pe relaţia Brazi-Giurgiu încărcat cu păcură şi benzină, a acroşat la o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată prin semnale acustice şi luminoase, un autotren încărcat cu piese auto.

Trebuie menționat că evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, nefiind pericol de explozie. Totodată, oamenii legii acţionează la faţa locului pentru transpordarea încărcăturii şi reluarea normală a circulaţiei.

A avut loc un alt accident grav pe autostrada A1 Sibiu-Deva

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat și că pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 268+300 de metri, în apropierea localității Săliște, județul Sibiu, s-a produs o coliziune în care au fost implicate două autoturisme, eveniment soldat doar cu pagube materiale. Traficul rutier este oprit pe banda de urgență și prima bandă, circulându-se pe a doua bandă. Valorile de trafic sunt moderate, estimându-se reluarea normală a traficului în 30 de minute de la producerea accidentului.

Sursa foto: INQUAM Photos, Mircea Manole