Final de parteneriat pentru Simona Halep

Automobile Bavaria Group a anunţat, în social media, încheierea parteneriatului cu Simona Halep, menţionând totodată că o susține în continuare pe sportivă.

„Mulţumim Simona Halep pentru momentele frumoase în care am făcut echipă! Ne place să o numim echipă şi nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că ești o persoană minunată atât „în teren”, cât şi în afara acestuia.

Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrăţişăm cu drag şi aşteptăm cu nerăbdare viitorul şi posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună.

Suntem încântaţi să te susţinem în continuare, să te aplaudăm şi să îţi fim alături, în toate provocările şi competiţiile viitoare. Hai, SIMOO!, este mesajul de pe Instagram postat de Automobile Bavaria.

Simona Halep a devenit în iunie 2022 ambasador oficial al Automobile Bavaria Group.

Un sponsor a decis să nu mai prelungească contractul

Amintim că, la scurt timp după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu din cauza acuzațiilor de dopaj care i-au fost aduse, Banca Transilvania a refuzat să mai prelungească contractul cu ea. În noiembrie 2022, contractul, în baza căruia Simona Halep primea, anual, în jur de 200.000 de euro, a încetat. Parteneriatul dintre Banca Transilvania și Simona Halep va putea fi prelungit abia după ce își va demonstra nevinovăția, relatează ProSport.

Potrivit sursei citate anterior, jucătoarea de tenis a fost sponsorizată de Banca Transilvania timp de patru ani la rând. La scurt timp după ce a încheiat colaborarea cu Simona Halep, Banca Transilvania a semnat un contract de sponsorizare cu Gică Hagi, bun prieten al familiei Halep.

Sportiva are contracte cu nume mari din lume

Simona Halep are contracte de publicitate cu Nike, Hublot, Rexona, Dorna, Avon, Dedeman și Urban Monkey, firme care au rămas lângă ea în ciuda suspendării primite. Vă amintim că contractul de colaborare cu Nike a fost negociat de către Ion Țiriac, la scurt timp după ce Simona Halep a renunțat la colaborarea cu Adidas.

Cel mai important contract al Simonei Halep este cel semnat cu Nike, de la care primește anual 1,7 milioane de dolari americani pe sezon.

Simona Halep este prima jucătoare de top confruntată cu acuzații de dopaj de la suspendarea răsunătoare a rusoaicei Mariei Şarapova în 2016. Testată pozitiv pentru meldonium, Şarapova a primit în cele din urmă o suspendare de cincisprezece luni.