Declarații incendiare făcute joi de Primarul General, Gabriela Firea, care a anunțat că ”a început jihadul politic” împotriva sa.

Firea și-a exprimat intenția fermă de a candida la anul pentru un nou mandat în fruntea Capitalei. ”Cu siguranță vreau să îmi apăr proiectele. Dacă totul decurge normal, voi fi candidatul PSD”, a declarat ea, pentru DC News.

”A început jihadul politic impotriva mea pentru campania de la anul. Nu pot ei minți cât pot eu munci. Sunt un candidat mai greu de ucis, asta îi deranjează”, a tunat Firea.

”În mod normal niciun om politic nu îşi anunţă intenţiile sută la sută, pentru că se spune din America până în România niciodată să nu spui niciodată în dragoste şi politică. Dar nu vreau să mai las aceste strategii de laborator să otrăvească relaţiile dintre noi, care am văzut că s-au înteţit în ultimele zile şi anume că eu după această campanie electorală nu voi face altceva decât să cer demisia doamnei Dăncilă în CEx şi că voi fi în fruntea revoluţiei din PSD. Fac campanie electorală pentru dumneaei cu onestitate.

Ideea este următoarea, în mod intenţionat, acum când sunt atacată în bula respectivă, care este foarte arogantă, se spune că instig colegii din partid. Vreau să dezmint aceste zvonuri, nu am făcut niciodată aşa ceva şi nici acum, în campanie şi nici după campanie, ne vom întâlni şi veţi vedea, nu voi depune nici cel mai mic efort pentru a mă bate să preiau conducerea PSD”, a spus Gabriela Firea.