De altfel, pe tot parcursul primelor trei săptămâni ale lunii decembrie, numărul locurilor de muncă disponibile pentru bucureşteni s-a menţinut între 600 şi 550.

Potrivit datelor centralizate şi comunicate de AMOFM, dintre cele 415 de locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe (88) sunt pentru operatori confecţioneri în industria de îmbrăcăminte-ţesături, tricotaje şi materiale sintetice, agenţi de securitate (58) şi pentru meseriile de coafor, frizer şi manichiurist – câte 30.

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 65 locuri vacante. Cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru asistent medical generalist (10), funcţionari informaţii client (8), casier (6) şi reprezentant medical (5).

38 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, între care se află cinci posturi de inginer chimist şi patru pentru inspectori de specialitate administraţie publică.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 24 posturi libere, cele mai multe fiind pentru paznici (10) şi ambalatori manuali (6).

Te-ar putea interesa și: