Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a extins oferta de conţinut din portalul Vodafone live!, oferind  clienţilor Internet pe mobil acces gratuit la peste 50.000 de aplicaţii, disponibile prin GetJar.com.

Cu abonamentul Internet pe mobil, clienţii pot descărca aplicaţii dintr-o gamă variată de categorii, cum ar fi Comunităţi, Divertisment, Lifestyle, Ştiri şi vreme, Imagini, Cumpărături, Sport sau Călătorii.  Printre cele mai populare aplicaţii ale momentului se regăsesc eBuddy, Facebook Mobile, Google Maps şi Yahoo! Mobile.

Catalogul GetJar.com poate fi accesat integral din browser-ul telefonului, prin portalul Vodafone live!. De asemenea, clienţii Vodafone pot primi link-ul direct către acest site trimiţând un SMS gratuit la 8877 cu textul „getjar”.Traficul de date aferent navigării pe GetJar.com este inclus în cei 500 MB din abonamentul lunar Internet pe mobil de 4 euro (fără TVA).

Clienţii au, de asemenea, acces la messenger pe telefon prin eBuddy, la fel de uşor ca pe PC. eBuddy este unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie mobilă, cu peste 5,5 milioane de clienţi activi în fiecare lună, în întreaga lume.

SURSA: Vodafone